De startkit is voor alle zwangere vrouwen in de regio Den Haag te bestellen. Hulpverleners kunnen de startkit gratis aanvragen voor vrouwen die de basisbenodigdheden voor een baby niet of moeilijk kunnen betalen. Daarnaast is de startkit ook voor particulieren te bestellen. 

Hulpverleners kunnen de startkit, het babystartpakket, gratis aanvragen voor vrouwen die de basisbenodigdheden voor een baby niet of moeilijk kunnen betalen. Hulpverlenende instanties zijn bijvoorbeeld: consultatiebureaus, verloskundigen, maatschappelijk werkers, trajectbegeleiders, kerken en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Klik hier voor het bestelformulier voor hulpverleners.

Het is ook mogelijk om voor een ander of voor eigen gebruik een startkit aan te vragen. Hier vragen we een vergoeding voor van € 75,00, de gemiddelde kostprijs van het pakket. Dit omdat een deel van de babyspullen nieuw zijn,zoals zuigflesjes, speentjes, kruik en hydrofiele luiers. Daarnaast zijn er kosten aan verbonden om de gebruikte spullen een nieuwe ronde te geven. Denk aan het vervoer van de spullen, opslag, het herstellen, wassen en strijken van de spullen.

Klik hier voor het bestelformulier voor particulieren.

 

In de startkit zitten alle basisbenodigdheden voor een pasgeboren baby. Van lakens tot luiers en kleding van maat 56 tot en met 68. De spullen zijn deels gebruikt en deels nieuw zoals zuigflesjes, speentjes, hydrofiele luiers.

Heeft u veel spullen te doneren? Bij minimaal vijf zakken - formaat vuilniszak – worden de spullen Den Haag opgehaald. Wilt u de spullen op laten halen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 070 – 8 500 500 en vraag naar een medewerker dagbesteding. 

U krijgt bericht zodra uw startkit, het babystartpakket, voor u klaar ligt. De startkit is af te halen op onderstaande afhaalpunten:

  • Pakkie Deftig: Zamenhofstraat 63, 2518 LG Den Haag (Rond de Energiecentrale)
  • Pakkie Deftig: De la Reyweg 530, 2571 GN Den Haag (Transvaal)
  • Pakkie Deftig: Regentesselaan 106, 2562EE Den Haag (Segbroek)

Omdat StartKIDZ een lokaal (Den Haag) dagbestedingsproject is, wordt de startkit niet bezorgd of per post verstuurd. Bent u niet in staat om het babystartpakket op te halen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bekijken.